Gevelreiniging Sneek

 

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in Sneek?

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Sneek. Wij komen graag op bezoek om uw project om te toveren tot een ware parel.

 

De vakspecialisten kunnen u nauwkeurig advies geven en een vrijblijvende offerte overhandigen. Onze specialisten hebben meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging, wij komen graag bij u langs.

 

Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed. Met onze unieke werkwijze van mechanische gevelreiniging bieden wij een duurzame- efficiënte kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand. Zoals distributiecentra, opslagloodsen, fabrieken, kantoorpanden of hotels.

 

Met onze methode kunnen grootschalige projecten eenvoudig, efficiënt en bovendien veilig uitgevoerd worden.

 

Door het geveloppervlak mechanisch te borstelen blijven de esthetische(glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dat resulteert in een prachtig glimmende- schone en gladde gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en waarbij bovendien de levensduur van uw gevel wordt verlengd.

 

Specialistische gevelreiniging Sneek – bedrijfspanden

Aan de hand van onze doeltreffende werkwijze kunnen de gevels in een kortere periode schoongemaakt worden. Ongeacht hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

De logistieke processen op uw bedrijventerrein kunnen zonder enige hinder doorgaan. Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig, wij werken vanaf het dak. Wel zo fijn.

Alleen lage tot gepaste druk wordt gebruikt, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan op de gevelbeplating. Waaronder strepen of forse schade door te hoge druk.

Onze vakspecialisten komen graag bij u langs in Sneek!

 

Met alle plezier komen onze vakspecialisten bij u op bezoek in Sneek. Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies en een offerte.

 

Bekijk de onderstaande video’s over onze dienstverlening, methode van gevelreiniging en de voordelen van Borstelcleaning.