Gevelreiniging Groningen

 

U bent op zoek naar een gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand in Groningen?

 

Met onze expertise en ‘knowhow’ die wij de afgelopen 35 jaar hebben opgebouwd bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Onze specialisten staan u graag te woord om een vrijblijvende offerte en advies te geven in Groningen.

 

Onze unieke wijze van gevelreiniging heeft grote voordelen ten opzichte van handmatige- traditionele gevelreiniging. Met onze geavanceerde gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Door de hoge intensiteit en met gepaste druk blijven de esthetische (kleur en glans) en de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden blijven.

 

Hierdoor wordt de levensduur van uw beplating verlengd en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

 

De gevelborstel machine is uitermate geschikt om logistiek en industrieel vastgoed schoon te maken. Zoals distributiecentra, bedrijfsloodsen, kantoorpanden, hotels of fabrieken.

 

Specialistische gevelreiniging Groningen

 

Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van bedrijfspanden in Groningen. De gevelborstel machine is speciaal ontwikkeld voor omvangrijke projecten en is op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd in 2002.

 

Met de effectieve wijze van Borstelcleaning kunnen de projecten efficiënt, eenvoudig, en bovendien veilig uitgevoerd worden. Waarmee wij in staat zijn om uw bedrijfspand in een kortere periode te reinigen. Ongeacht de bereikbaarheid, hoogte of gevelbeplating.

 

In de loop der jaren zijn wij veel voorbeelden tegengekomen van schade ten gevolge van onjuist- matige gevelreiniging. Waarbij met name het toepassen van te hoge druk of schadelijke reinigingsmiddelen. Daarom gebruiken wij alleen lage tot gepaste druk en beschikken wij over de ongevaarlijke en betrouwbare reinigingsmiddelen.

 

Het logistieke verkeer is door onze werkzaamheden niet gehinderd. Hoogwerkers of stellages zijn niet nodig omdat wij vanaf het dak werken.

 

Vrijblijvende offerte en advies

 

De specialisten van Borstelcleaning staan u graag te woord om u een vrijblijvende offerte en advies te geven. Met alle plezier komen wij bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken in Groningen.

 

Bekijk de onderstaande video’s voor meer informatie aangaande onze unieke wijze van gevelreiniging en de voordelen van Borstelcleaning.