Gevelreiniging Groningen

Uw bedrijfspand gevel reinigen in Groningen? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed.

Gevelreiniging bedrijfspand

Een mooi en verzorgd bedrijfspand zorgt voor een goede eerste indruk. Bij Borstelcleaning staat het opleveren van een hoogwaardig resultaat hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies met betrekking tot het gevelreinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische gevelborstelmachine ontwikkeld, die op de markt van gevelreiniging is geïntroduceerd in 2002. Inmiddels wordt met de derde generatie borstel gewerkt.

Door het borstelen van de gevelbeplating blijven de esthetische (glans- en kleur) als de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. Ten opzichte van traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevelreiniging voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, hierdoor is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreinigingsbedrijf in Groningen

Borstelcleaning is als gevelreinigingsbedrijf actief in de provincie Groningen, maar is tevens operationeel in Friesland, Utrecht, Flevoland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Brabant, Noord- Holland, Zuid- Holland, Zeeland en Limburg. Waarbij ook in België.

Borstelcleaning is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging Groningen