Gevelreinigingsbedrijf Utrecht

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in Utrecht? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij de specialisten van Borstelcleaning bij het juiste adres. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed.

Gevelreiniging bedrijfspand

Een verzorgd en mooi bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Bij Borstelcleaning staat het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies met betrekking tot het reinigen van uw bedrijfspand

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische gevelborstel machine ontwikkeld, die geïntroduceerd is op de markt van gevelreiniging in 2002. Inmiddels wordt gewerkt met de derde generatie gevelborstel.

Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de esthetische (glans- en kleur) als de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevelreiniging voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, om deze reden is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreiniging in Utrecht

Naast de provincie Utrecht is Borstelcleaning als gevelreinigingsbedrijf tevens operationeel in de provincies Noord- Holland, Zuid- Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Drenthe, Gelderland, Zeeland, Limburg en Brabant. Waarbij ook in België.

Vanaf maandag tot en met zaterdag is Borstelcleaning geopend vanaf 08:00 tot 17:00. U kunt gerust contact met ons opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen voor het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging Utrecht