Gevelreiniging Utrecht

 

In Utrecht komen onze gevelreiniging specialisten met alle plezier bij u langs voor een vrijblijvend offerte.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging kunnen wij u nauwkeurig advies geven om uw bedrijfspand optimaal schoon te maken.

 

Met onze methode van mechanische gevelreiniging bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor de gevelreiniging van bedrijfspanden. Met onze werkwijze blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden.

 

Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld wordt en waarbij bovendien de levensduur van de gevelbeplating verlengd.

 

Dit komt door de intensiteit waarmee de gevel wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dit resulteert in een schoon, egaal en glad geveloppervlak. De vervuiling komt minder snel terug.

 

Specialistische gevelreiniging in Utrecht

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde gevelreinigingsbedrijf voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Utrecht. Omvangrijke projecten kunnen met onze doeltreffende werkwijze efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Met onze unieke methode zijn wij in staat om bedrijfspanden in een kortere periode te gevel reinigen. Ongeacht hoogte, type gevelbeplating of bereikbaarheid, met naleving van de hoogste haalbare kwaliteitseisen.

 

Op de gevelbeplating worden speciale reinigings- en conserveringsmiddelen aangebracht, waardoor het geveloppervlak nog beter beschermd wordt.

 

Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig met de werkzaamheden. De logistieke processen kunnen zonder belemmeringen doorgaan, wij werken namelijk vanaf het dak.

 

Alleen lage tot gepaste druk wordt toegepast, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan. Zoals strepen en oneffenheden.

 

Wij staan graag voor u klaar in Utrecht

 

In Utrecht komen onze gevelreiniging specialisten graag bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken en u te voorzien van een vrijblijvende offerte en advies.

 

In de onderstaande video’s de uitleg van onze unieke werkwijze en de voordelen van mechanische gevelreiniging.