Gevelreiniging Zuid-Holland

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in Zuid-Holland? Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres, wij zijn uw gevelreiniging specialist en hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals bedrijfsloodsen, kantoorpanden, distributiecentra en fabrieken.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische gevelborstel machine ontwikkeld, die geïntroduceerd is op de markt van gevelreiniging in 2002. Wij werken nu met de derde generatie borstel.

Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand. Door middel van het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische eigenschappen en de esthetische eigenschappen (glans- en kleur) van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge druk.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van reinigen voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. De gevelborstel zorgt voor unieke kwaliteit en kan ongeacht de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Bovendien is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, om deze reden is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Bedrijfspand reinigen

Een verzorgd en mooi bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Het opleveren van een kwalitatief resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag vrijblijvend advies met betrekking tot het reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging in Zuid- Holland

Borstelcleaning is, naast Zuid- Holland, tevens operationeel in de provincies Drenthe, Groningen, Gelderland, Friesland, Flevoland, Noord-Holland, Limburg, Brabant, Overijssel, Utrecht en Zeeland. Ook staan wij voor u klaar in België.

Vanaf maandag tot en met zaterdag is Borstelcleaning geopend vanaf 08:00 tot 17:00. U kunt gerust contact met ons opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.