Specialistische gevelreiniging in Zuid- Holland

 

U bent op zoek naar een gespecialiseerd gevelreinigingsbedrijf voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand in Zuid- Holland?

 

De experts van Borstelcleaning hebben meer dan 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Wij kunnen u precies vertellen wat de aandachtspunten voor uw project zullen zijn en staan u graag te woord voor een vrijblijvende offerte en advies in Zuid- Holland.

 

Onze effectieve methode van gevelreiniging heeft vele voordelen ten aanzien van handmatige- traditionele gevelreiniging. Met de efficiënte  en bovendien veilige werkwijze van Borstelcleaning kunnen omvangrijke projecten eenvoudig uitgevoerd worden – ongeacht hoogte, bereikbaarheid of type gevelbeplating.

 

Met onze unieke benadering van gevelreiniging blijven de technische en esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van uw bedrijfspand langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit en speciale reinigingsmiddelen die wij toepassen. Dat resulteert in een schone én gladde gevel. Hiermee wordt de levensduur van de gevelbeplating verlengd en kan een volgende servicebeurt uitgesteld worden.

 

Gevelreiniging Zuid- Holland

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Zuid- Holland. Met de borstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Zoals opslagloodsen, fabrieken, distributiecentra, hotels of kantoorpanden.

 

De borstelmachine is perfect geschikt om grootschalige projecten uit te voeren. Waarmee veel tijdwinst te behalen valt. In 2002 is de borstelmachine speciaal ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd.

 

Omdat wij met onze lichtgewicht constructie vanaf het dak werken worden hierdoor de logistieke processen niet verhinderd. Steigers of hoogwerkers zijn niet nodig.

 

Gaandeweg ons 35- jarige bestaan zijn wij veel voorbeelden tegengekomen van beschadigingen wegens verkeerde gevelreiniging. Met name schadelijke reinigingsmiddelen en te hoge druk reiniging. Om u te verzekeren van optimale kwaliteit gebruiken wij daarom alleen uiterst betrouwbare en veilige reinigingsmiddelen. Waarmee bovendien alleen lage tot gepaste druk wordt toegepast voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Wel zo fijn.

 

Wij staan graag voor u klaar

 

De specialisten van Borstelcleaning komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies in Zuid- Holland. Of als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

In de onderstaande video’s vindt u meer informatie over onze dienstverlening, werkwijze en de voordelen van mechanisch gevelreiniging.