Gevelreiniging bedrijfspand

Gevelreiniging Zuid- Holland – Specialistische reiniging

U bent op zoek naar professionele gevelreiniging voor uw bedrijfspand in de provincie Zuid Holland?

Borstelcleaning is uw betrouwbare partner voor de reiniging van bedrijfspanden in Zuid Holland. Onze deskundige specialisten hebben ruime ervaring en expertise op de markt van gevelreiniging. Wij staan u met alle plezier te woord voor een vrijblijvende offerte op maat en deskundig advies.

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, een prachtig frisse uitstraling geeft immers een goede eerste indruk. Door uw gevel professioneel te reinigen met onze effectieve methode bent u verzekerd van een oogverblindend schoon resultaat. Kwaliteit boven kwantiteit en uitstekend vakmanschap, daar staan we bij Borstelcleaning voor.

Gevelreiniging bedrijfspand
Specialistische gevelreiniging

Machinale gevelreiniging

Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand, zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden, hotels, flatgebouwen of fabrieken.

 

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Met de borstelmachine kunnen grootschalig projecten (industriële reiniging) efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Onze doeltreffende werkwijze stelt ons in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen met een hoger kwalitatief eindresultaat.

Hoge druk reiniging

Voor hardnekkige vervuiling is hoge druk reiniging een goede oplossing, maar brengt ook risico’s met zich mee voor de kwetsbare gevels. Met te veel water druk op de beplating of verkeerde chemische middelen kan eenvoudig structurele schade aangebracht worden. Hierdoor komt de aanslag sneller terug op de beplating.

 

Wij werken daarom alleen met gepaste tot lage druk, speciale milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en worden de gevels handmatig geborsteld. Hiermee ontstaan er geen strepen, beschadigingen of oneffenheden op uw gevel dat extra kosten voorkomt.

Lage tot gepaste hoge druk reiniging

Bekijk onze unieke werkwijze

Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Duurzame mechanische gevelreiniging

Gevelreiniging is van essentieel belang voor het behoud van kwaliteit van de gevelbeplating zoals damwand en sandwichpanelen.

 

Met de unieke methode van Borstelcleaning blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating gereinigd wordt en door het toepassen van speciale milieuvriendelijke conserveringsmiddelen. Dat resulteert in een beschermde, gladde én schone gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van de beplating verlengd. Waardoor u minder kosten voor onderhoud nodig heeft voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Ruim 35 jaar ervaring als gevelreinigingsbedrijf

Borstelcleaning heeft ruim 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en zijn de uitvinders van de Gevelborstel.

 

In 2002 is deze borstelmachine speciaal ontwikkeld om omvangrijke projecten schoon te maken. Onze methode biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Ondertussen werken wij met de vierde generatie gevelborstel, volop innovatie dus.

Gespecialiseerde gevelreiniging bedrijfspand

“Gevelreiniging met de gevelborstel is efficiënter, veiliger en biedt betere bescherming voor het kwetsbare oppervlak van gevels.”

Gevelreinigingsbedrijf industriële gevelreiniging

Diverse hoogtes, gebouwen en gevels

De borstelmachine is toepasbaar voor hoogtes van minimaal 2 meter tot maximaal 120 meter. Waarbij, ongeacht de bereikbaarheid, elk type gevelbeplating gereinigd kan worden. Wij werken namelijk vanaf het dak.

 

Alle soorten gevels zijn mogelijk met onze methode van gevelreiniging. Waaronder sandwichpanelen, damwand, golfbeplating, hout, glas, kunststof, beton, steen of natuursteen. Ook oude gevels, monumentale panden of historische gebouwen zijn mogelijk.

 

Met onze effectieve manier kunnen wij gemakkelijk elke mate van vervuiling schoonmaken. Waaronder hardnekkige vlekken, natuurlijke aanslag, witte aanslag, groene aanslag, zwarte aanslag, grauwe aanslag, lichte vervuiling, milde vervuiling, strepen die zijn ontstaan of hardnekkig vuil in het voegwerk.

Kost efficiënte oplossing

Met onze efficiënte werkwijze van gevelreiniging wordt naast eventuele schade ook hoge kosten voorkomen voor het onderhoud. De semi-automatische techniek maakt het mogelijk om de gevelbeplating in een kortere periode te gevel reinigen. Dit geldt met name voor grote oppervlaktes.

 

Hierdoor zijn de gevelrenovatie kosten voordeliger dan de gemiddelde prijzen. De vierkante meter prijs cq. prijs voor gevelreiniging kunnen wij (met inachtneming van de hoogste haalbare kwaliteitseisen) daarom voor een scherpe prijs aanbieden.

Uitvinders van de Gevelborstel

Borstelcleaning in een notendrop

De esthetische en technische eigenschappen blijven langer behouden

Specialistische reiniging hoge druk

Veiligheid – de belangrijkste pijler

Al onze gevelreiniging specialisten beschikken over een VCA- vol of VCA-basis certificaat en zijn in het bezit van een hoogwerker certificaat.

 

Het werkgebied wordt volgens de juiste manier afgezet en er wordt voldaan aan de veiligheidsvoorschriften betreffende werkkleding, materialen en machines.

 

Zodoende bent u ervan verzekerd dat de werkzaamheden volgens de juiste richtlijnen verlopen. Wel zo fijn.

Uw gevelreiniging specialist in Zuid Holland

Heeft u vragen over onze serviceverlening of wilt u de exacte kosten ontvangen voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand?

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele gevelreiniging experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging in Zuid Holland.

 

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat en deskundig advies. Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag van 08:00 tot 17:00.

 

Borstelcleaning is in Zuid- Holland actief in de regio: Rotterdam, Den Haag, Leiden en de Maasvlakte.

Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging

Projecten

Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Dachser

Gevelreiniging flatgebouwen of flats

De Roerdomp

Specialistische gevelreiniging Nederland

Lineage Logistics

9ebf1d9829cf7651d7dc227934538bc4

Binnen schoonmaak magazijn stellingen

1. borstelcleaning foto jumbo leon (2048 x 1150)

Jumbo DC

Enkele referenties

Reviews

Blijf op de Hoogte