Gevelreiniging in Flevoland

 

Uw gevelreiniging specialist in Flevoland. Specialistische kennis op het gebied van gevelreiniging is noodzaak om uw bedrijfspand te voorzien van de hoogst haalbare kwaliteitseisen.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche kunnen onze vakspecialisten u nauwkeurig adviseren en u voorzien van een vrijblijvend offerte. Wij komen met alle plezier langs bij u langs om uw project te bekijken!

 

Met onze gevelborstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal schoonmaken van uw bedrijfspand, zoals bedrijfsloodsen, distributiecentra, kantoorpanden, hotels of fabrieken. Uitermate geschikt voor grootschalige projecten.

 

Met mechanisch borstelen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating wordt geborsteld en het gebruik van speciale reinigingsmiddelen. Dit resulteert in een prachtig- schone glimmende gevel.

 

Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld wordt en waarbij bovendien de levensduur van uw beplating verlengd.

 

Specialistische gevelreiniging Flevoland

 

De doeltreffende werkwijze van Borstelcleaning is uniek en stelt ons in staat om bedrijfspanden in een kortere periode schoon te maken. Geschikt voor hoogtes maximaal tot 120M en elk type gevelbeplating, ongeacht de bereikbaarheid.

 

Tijdens het gevel reinigen worden speciale  conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht. Waardoor de gevel nog beter beschermd wordt.

 

De logistieke werkzaamheden kunnen zonder hindernissen doorgaan. Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig.

 

In het geval hoge druk reiniging toegepast moet worden, dan wordt alleen lage tot gepaste gebruikt, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan.

 

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. In 2002 de gevelborstel op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd. Hiermee kunnen grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Flevoland?

 

In Flevoland komen onze vakspecialisten graag bij u langs en u daarbij te voorzien van vrijblijvend advies en een offerte.

 

In de onderstaande video’s vindt u onze werkwijze en de voordelen van mechanische gevelreiniging.