Specialistische gevelreiniging in Overijssel

 

U bent op zoek naar een gespecialiseerd gevelreinigingsbedrijf voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand in de provincie Overijssel?

 

De vakspecialisten van Borstelcleaning hebben meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging. Wij kunnen u precies vertellen wat de speerpunten voor uw project zullen zijn en staan u met alle plezier te woord voor een vrijblijvende offerte en advies in Overijssel.

 

Onze doeltreffende methode van gevelreiniging heeft vele voordelen ten opzichte van handmatige- traditionele gevelreiniging.

 

Met de efficiënte en bovendien veilige werkwijze van Borstelcleaning kunnen grootschalige projecten eenvoudig uitgevoerd worden – ongeacht bereikbaarheid, hoogte of gevelbeplating.

 

Met onze unieke methode blijven de technische en esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van uw bedrijfspand langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit en speciale reinigingsmiddelen die wij toepassen. Dat resulteert in een schone, glimmende én gladde gevel. De vervuiling komt minder snel terug.

 

Hiermee wordt de levensduur van de gevelbeplating verlengd en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

 

Gevelreiniging Overijssel bedrijfspand

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Overijssel. Met de borstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Waaronder bedrijfsloodsen, fabrieken, distributiecentra, hotels of kantoorpanden.

 

In 2002 is de borstelmachine speciaal ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd. Hiermee kunnen omvangrijke projecten eenvoudig uitgevoerd worden en waarbij bovendien veel veel tijdwinst te behalen valt.

 

De logistieke processen op uw bedrijventerrein worden niet verhinderd, wij werken namelijk vanaf het dak. Steigers of hoogwerkers zijn niet nodig.

 

Gaandeweg ons 35- jarige bestaan zijn wij veel voorbeelden tegengekomen van schade ten gevolgen van onjuist- matige gevelreiniging. Waarmee voornamelijk schadelijke reinigingsmiddelen en te hoge druk reiniging. Daarom gebruiken wij alleen erkende, veilige reinigingsmiddelen en passen wij alleen lage tot gepaste druk toe. Wel zo fijn.

 

Al onze medewerkers beschikken over VCA of VCA– VOL certificering en zijn in het bezit van een hoogwerkers certificaat.

 

Wij staan graag voor u klaar in Overijssel

 

De vakspecialisten van Borstelcleaning komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies in Overrijsel. Of als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

In de onderstaande video’s vindt u meer informatie over onze serviceverlening, werkmethode en de voordelen van mechanische gevelreiniging.