Gevelreiniging Overijssel

Uw bedrijfspand laten gevel reinigen in Overijssel? Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres, wij zijn uw gevelreiniging specialist en hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed.

Bedrijfspand reinigen

Een verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog op de agenda. Het team van Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies voor het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal een semiautomatische gevelborstel machine ontwikkeld, die geïntroduceerd is op de markt van gevelreiniging in 2002. Inmiddels werken wij met de derde generatie gevelborstel.

Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische als de esthetische (glans- en kleur eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

Dit komt door de intensiteit waarmee de gevels geborsteld worden en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het gevel reinigen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de gevelborstel tijdsefficiënt, hierdoor is het zodoende voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreinigingsbedrijf Overijssel

Naast dat Borstelcleaning actief is in de provincie Overijssel, zijn wij tevens operationeel in de rest van Nederland en ook in België. Ons team staat voor u klaar in Drenthe, Friesland, Flevoland, Groningen, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Of vraag direct vrijblijvende een offerte aan.

Gevelreiniging Overijssel