Gevelreiniging Overijssel

Uw bedrijfspand laten gevel reinigen in Overijssel? Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres, wij zijn uw gevelreiniging specialist en hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging. Wij zijn gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals, bedrijfsloodsen, kantoorpanden, distributiecentra, bedrijfspanden en fabrieken.

Gevelreiniging Bedrijfspand Overijssel

Een verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog op de agenda. Het team van Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies voor het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal een semiautomatische gevelborstel machine ontwikkeld, die geïntroduceerd is op de markt van gevelreiniging in 2002. Met onze gevelborstel bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische eigenschappen en de esthetische eigenschappen (glans- en kleur) van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge druk.

Dit komt door de intensiteit waarmee de gevels geborsteld worden en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het gevel reinigen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de gevelborstel tijdsefficiënt, hierdoor is het zodoende voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreinigingsbedrijf Overijssel

Naast dat Borstelcleaning actief is in de provincie Overijssel, zijn wij ook operationeel in de rest van Nederland en ook in België. Ons team staat voor u klaar in Drenthe, Friesland, Flevoland, Groningen, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland.

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Of vraag direct vrijblijvende een offerte aan.