Gevelreinigingsbedrijf Noord- Holland

Uw bedrijfspand gevel reinigen in Noord- Holland? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Borstelcleaning is uw gevelreiniging specialist. Wij zijn gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed.

Bedrijfspand reinigen

Een mooi en verzorgd bedrijfspand zorgt voor een goede eerste indruk. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies met betrekking tot het reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische borstelmachine ontwikkeld, die op de markt van gevelreiniging is geïntroduceerd in 2002. Inmiddels wordt met de derde generatie borstel gewerkt.

Door het borstelen van de gevelbeplating blijven de esthetische (glans- en kleur) als de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. Ten opzichte van traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevelreiniging voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is uw gevel laten reinigen met de borstel tijdsefficiënt, hierdoor is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreiniging Noord- Holland

Borstelcleaning is actief in de provincie Noord- Holland, maar tevens in Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Zeeland, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Limburg, Friesland en Groningen. Waarbij ook in België.

U kunt gerust contact met ons opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Wij zijn vanaf maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 08:00 tot 17:00.

Gevelreiniging Noord- Holland