Gevelreiniging bedrijfspand

Gevelreiniging Noord Holland - Specialistische reiniging

U bent op zoek naar professionele gevelreiniging voor uw bedrijfspand in Noord Holland?

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de reiniging van bedrijfspanden in Noord Holland. Met meer dan 35 jaar ervaring in de professionele gevelreiniging staan wij u met alle plezier te woord voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies.

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, een prachtig fris gebouw geeft immers een goede eerste indruk. Door uw gevel professioneel te reinigen met onze effectieve methode bent u verzekerd van een oogverblindend schoon resultaat. Kwaliteit boven kwantiteit, daar staan we bij Borstelcleaning voor. De klant is immers keizer.

Gevelreiniging bedrijfspand
Specialistische gevelreiniging

Machinale gevelreiniging

Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand, zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden, hotels, flatgebouwen of fabrieken.

 

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Met de gevelborstel machine kunnen grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Onze doeltreffende werkwijze stelt ons in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Ongeacht de hoogte, type gevelbeplating of bereikbaarheid, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

Hogedruk reiniging

Voor hardnekkige vervuiling is hoge druk reiniging een uitstekende oplossing, maar brengt ook risico’s met zich mee. Met te veel water druk op de beplating of verkeerde reinigingsmiddelen kan eenvoudig grote schade aangebracht worden aan het kwetsbare oppervlak van de gevels. Dit is immers het laatste dat u wilt en bovendien komt hierdoor de aanslag sneller terug.

 

Daarom werken wij alleen met gepaste tot lage druk, speciale milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en worden de gevels handmatig geborsteld. Hiermee ontstaan er geen strepen, beschadigingen of oneffenheden op de gevelbeplating dat extra kosten voorkomt. Wel zo fijn.

Lage tot gepaste hoge druk reiniging

Bekijk onze unieke werkwijze

Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Duurzame mechanische gevelreiniging

Gevelreiniging is essentieel voor het behoud van kwaliteit van de gevelbeplating zoals sandwichpanelen en damwand.

 

Met de unieke werkwijze van Borstelcleaning blijven de esthetische(glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating gereinigd wordt en door het toepassen van speciale milieuvriendelijke conserveringsmiddelen. Dat resulteert in een gladde én schone gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van de beplating verlengd. Waardoor u minder kosten voor onderhoud nodig heeft voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Ruim 35 jaar ervaring

Borstelcleaning heeft ruim 35 jaar ervaring als professioneel gevelreinigingsbedrijf en zijn uitvinders van de Gevelborstel.

 

Deze gevelborstel machine is geïntroduceerd op de markt van gevelreiniging in 2002. Waarmee omvangrijke projecten gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden en biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Bij Borstelcleaning werken wij inmiddels met de vierde generatie gevelborstel.

Gespecialiseerde gevelreiniging bedrijfspand

“Gevelreiniging met de gevelborstel is efficiënter, veiliger en biedt betere bescherming voor het kwetsbare oppervlak van gevels.”

Gevelreinigingsbedrijf industriële gevelreiniging

Diverse hoogtes, gebouwen en gevels

De gevelborstel is geschikt voor hoogtes van minimaal 2 meter tot maximaal 120 meter. Waarbij, ongeacht de bereikbaarheid, elk type gevelbeplating schoongemaakt kan worden. Waaronder sandwichpanelen, damwand, golfbeplating, hout, glas, kunststof, beton of natuursteen.

 

Alle soorten gevels zijn mogelijk met onze methode van gevelreiniging. Waaronder sandwichpanelen, damwand, golfbeplating, hout, glas, kunststof, beton, steen of natuursteen. Ook oude gevels, monumentale panden of historische gebouwen zijn mogelijk.

 

Met onze effectieve aanpak kunnen wij eenvoudig elk soort vervuiling schoonmaken. Waaronder hardnekkige vlekken, natuurlijke aanslag, groene aanslag, zwarte aanslag, milde vervuiling, plaatselijk vuil, milde aanslag, strepen die zijn ontstaan, aangehecht vuil of hardnekkig vuil in het voegwerk.

Kost efficiënte oplossing

Met onze effectieve manier van gevel reinigen worden naast eventuele schade ook hoge kosten voorkomen voor het onderhoud. De semiautomatische techniek en het gebruik van een uitgekiende lichtgewicht constructie maken het mogelijk om het aantal vierkante meters in een kortere periode te reinigen. Dat met name geldt voor grote oppervlaktes.

 

Hierdoor zijn de gevelrenovatie kosten voordeliger dan de gemiddelde prijs. De vierkante meter prijs cq. prijs voor gevelreiniging kunnen wij daarom (met naleving van de hoogste kwaliteitseisen) voor een scherpe prijs aanbieden.

Uitvinders van de Gevelborstel

Borstelcleaning in een notendrop

De esthetische en technische eigenschappen blijven langer behouden

Specialistische reiniging hoge druk

Veiligheid

Veiligheid is binnen onze dienstverlening de belangrijkste pijler. Daarom zorgen wij er altijd voor dat het werkgebied volgens de juiste manier wordt afgezet en dat er wordt voldaan aan de veiligheidsvoorschriften aangaande werkkleding, materialen en machines.

 

Al onze werknemers zijn in het bezit van een VCA- vol of VCA-basis certificaat en beschikken over een hoogwerker certificaat.

 

Het logistieke verkeer kan zonder enige hinder doorgaan met de werkzaamheden. Hoogwerkers of steigers zijn niet nodig, dat komt omdat wij vanaf het dak werken.

Uw gevelreiniging expert in Noord Holland

Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres. Onze deskundige gevelreiniging specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies in Noord Holland.

 

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op. Borstelcleaning is geopend van maandag tot zaterdag van 08:00 tot 17:00.

Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging

Projecten

Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Dachser

Gevelreiniging flatgebouwen of flats

De Roerdomp

Specialistische gevelreiniging Nederland

Lineage Logistics

9ebf1d9829cf7651d7dc227934538bc4

Binnen schoonmaak magazijn stellingen

1. borstelcleaning foto jumbo leon (2048 x 1150)

Jumbo DC

Enkele referenties

Reviews

Blijf op de Hoogte