Gevelreiniging Noord- Holland

 

U bent op zoek naar de gevelreiniging voor uw bedrijfspand in Noord- Holland?

 

Met meer dan 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche staan onze specialisten u graag te woord om vrijblijvend advies te geven in Noord- Holland.

 

Onze unieke methode biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele gevelreiniging. Met onze borstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan. Waardoor de esthetische (kleur en glans) en de technische eigenschappen van uw bedrijfspand langer behouden blijven.

 

Hierdoor kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden en wordt bovendien de levensduur van uw beplating verlangd.

 

De borstelmachine is perfect geschikt om grootschalige projecten uit te voeren. Zoals distributiecentra, opslagloodsen, fabrieken, kantoorpanden of hotels.

 

Specialistische gevelreiniging Noord- Holland

 

Als gevelreinigingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de gevelreiniging van bedrijfspanden in Noord- Holland. In 2002 is de gevelborstelmachine ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging gebracht. Waardoor omvangrijke projecten eenvoudig, effciënt en bovendien veilig uitgevoerd kunnen worden.

 

Met onze effectieve wijze van gevelreiniging zijn wij in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Met inachtneming van de hoogst haalbare kwaliteitseisen, is de borstelmachine geschikt voor elk type gevelbeplating – ongeacht de hoogte of bereikbaarheid.

 

Tijdens de gevelreiniging worden (afhankelijk van mate van vervuiling en gevelbeplating) speciale reinigings- en conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht. Waardoor uw bedrijfspand nog beter beschermd wordt.

 

Met hogedruk reiniging kunnen eenvoudig beschadigingen ontstaan op het geveloppervlak. Daarom gebruiken wij alleen lage tot gepaste druk, wel zo netjes.

 

De logistieke processen kunnen zonder obstakels doorgaan met de werkzaamheden. Wij werken namelijk vanaf het dak, stellages of hoogwerkers zijn niet nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Als u een vrijblijvende offerte en advies wilt ontvangen is dat altijd mogelijk. De specialisten van Borstelcleaning komen graag bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken in Noord- Holland.

 

In de onderstaande video’s vindt u meer informatie aangaande de werkwijze en de voordelen van Borstelcleaning.