Gevelreiniging in Friesland

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in Friesland? Met ruim vijfendertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Borstelcleaning is uw specialist op het gebied van gevelreiniging in Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals opslagloodsen, fabrieken, kantoorpanden en distributiecentra.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische gevelborstelmachine ontwikkeld, die op de markt van gevelreiniging is geïntroduceerd in 2002. Met onze gevelborstel biedt Borstelcleaning een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de esthetische (glans- en kleur) en de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge druk.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. Ten opzichte van traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevelreiniging voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, hierdoor is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Bedrijfspand gevel reinigen in Friesland

Een mooi en verzorgd bedrijfspand zorgt voor een goede eerste indruk. Het opleveren van een hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Wij geven u graag vrijblijvend advies met betrekking tot het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreinigingsbedrijf Friesland

Naast de provincie Friesland kunt u tevens gebruik maken van onze dienstverlening in Noord- Holland, Utrecht, Drenthe, Gelderland, Zuid- Holland, Groningen, Limburg, Zeeland, Flevoland, Overijssel en Brabant.

Vanaf maandag tot en met zaterdag is Borstelcleaning geopend vanaf 08:00 tot 17:00. Ons kantoor bevindt zich in in Makkum, Friesland.

U kunt gerust contact met ons opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.