Gevelreiniging Friesland – specialistische reiniging

 

U bent op zoek naar de gevelreiniging voor uw bedrijfspand in Friesland?

 

Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres. Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging staan wij graag te woord om vrijblijvend advies te geven in Friesland.

 

Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand, zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden, hotels, flatgebouwen of fabrieken.

 

Met de unieke methode van Borstelcleaning blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating gereinigd wordt en door het toepassen van speciale conserveringsmiddelen.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van uw beplating verlengd. Zo heeft u minder onderhoudskosten nodig voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

 

Specialistische gevelreiniging Friesland

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Friesland.

 

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Daarom is in 2002 de gevelborstelmachine ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging gebracht. Hierdoor kunnen grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Onze doeltreffende werkwijze stelt ons in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Ongeacht hoogte, type gevelbeplating of bereikbaarheid, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen voor uw bedrijfspand.

 

Het logistieke verkeer kan zonder enige hinder doorgaan met de werkzaamheden. Hoogwerkers of steigers zijn niet nodig, wij werken namelijk vanaf het dak.

 

Indien nodig wordt traditionele handmatige gevelreiniging toegepast. Waarbij alleen lage tot gepastedruk wordt gebruikt, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan. Waaronder strepen of oneffenheden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Friesland?

 

Onze gevelreiniging specialisten komen graag bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken en u te voorzien van een vrijblijvende offerte en advies.

 

Borstelcleaning is gevestigd in Makkum. Voor specialistische gevel reiniging zijn wij actief in de provincie Friesland, waaronder Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Drachten, Harlingen en Franeker.

 
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag van 08:00 tot 17:00.
 
In de onderstaande video’s meer informatie over onze werkwijze en de voordelen van machinale gevelreiniging.