Gevelreiniging Heerenveen

 

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand Heerenveen?

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de reiniging van bedrijfspanden. Onze specialisten hebben meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging. Wij kunnen u nauwkeurig advies geven en een vrijblijvende offerte, wij komen graag bij u langs in Heerenveen.

 

Met onze unieke methode van mechanische gevelreiniging bieden wij een duurzame efficiënte kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand, zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden, hotels of fabrieken.

 

Door middel van de gevelbeplating mechanisch te borstelen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevel wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dat resulteert in een prachtig schone en gladde gevel.

 

Hiermee wordt een volgende servicebeurt uitgesteld en waarbij bovendien de levensduur van uw beplating verlengd.

 

Specialistische reiniging Heerenveen

 

Met de unieke werkwijze van mechanische gevelreiniging kunnen grootschalige projecten eenvoudig, efficiënt en bovendien veilig uitgevoerd worden.

 

Aan de hand van onze effectieve werkwijze zijn wij in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Ongeacht hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

 

De logistieke werkzaamheden op uw bedrijventerrein kunnen zonder enige belemmering doorgaan. Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig, wij werken vanaf het dak. Wel zo fijn.

 

Alleen lage tot gepaste druk wordt toegepast, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan op uw gevel. Waaronder strepen of oneffenheden.

 

Onze specialisten komen graag bij u langs in Heerenveen!

 

Met alle plezier komen de gevelreiniging specialisten van Borstelcleaning bij u op bezoek in Heerenveen. Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies en een offerte. Of neem contact met ons op.

 

Bekijk de onderstaande video’s over onze unieke reinigings methode, onze dienstverlening en de voordelen van Borstelcleaning.