Gevelreiniging Drachten

 

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand Drachten?

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de reiniging van bedrijfspanden. Onze gevelreiniging specialisten hebben meer dan 35 jaar ervaring en kunnen u nauwkeurig voorzien van vrijblijvend advies en een offerte. Wij komen met alle plezier bij u op bezoek in Drachten.

 

Met onze unieke methode van mechanisch gevel reinigen bieden wij een duurzame efficiënte kwaliteitsoplossing aan voor optimaal onderhoud van uw bedrijfspand, zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden, hotels of fabrieken.

 

Door middel van de gevel mechanisch te borstelen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevel wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dat resulteert in een prachtig egaal schone gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en waarbij bovendien de levensduur van uw beplating verlengd.

 

Specialistische reiniging Drachten

 

Met de unieke methode van mechanische gevelreiniging kunnen omvangrijke projecten eenvoudig, efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Aan de hand van onze effectieve werkwijze zijn wij in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Dit brengt kostenvoordeel met zich mee. Ongeachte type gevelbeplating of bereikbaarheid is de borstelmachine geschikt voor hoogtes van 2M tot 120M.

 

De logistieke werkzaamheden op uw bedrijventerrein kunnen zonder hinder doorgaan. Steigers of hoogwerkers zijn niet nodig, wij werken namelijk vanaf het dak. Wel zo fijn.

 

Alleen lage tot gepaste druk wordt toegepast tijdens het gevel reinigen, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan op uw gevel. Waaronder strepen of oneffenheden.

 

Onze gevelreiniging experts komen graag bij u langs in Drachten!

 

Met alle plezier komen de gevelreiniging specialisten van Borstelcleaning bij u op bezoek in Drachten. Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies en een offerte. Of neem contact met ons op.

 

Bekijk de onderstaande video’s over onze unieke werkwijze van gevel reinigen, onze dienstverlening en de voordelen van Borstelcleaning.