Gevelreiniging bedrijfspand

Gevelreiniging Gelderland – professionele reiniging

U bent op zoek naar specialistische gevelreiniging voor uw bedrijfspand in Gelderland?

Borstelcleaning is uw betrouwbare partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Gelderland. Met meer dan 35 jaar ervaring als professioneel gevelreinigingsbedrijf staan onze vakspecialisten u met alle plezier te woord voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies.

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, een prachtig frisse uitstraling geeft immers een goede eerste indruk. Door uw gevel professioneel te reinigen met onze grondige methode bent u verzekerd van een oogverblindend schoon resultaat. Kwaliteit boven kwantiteit en uitmuntende service, daar staan we bij Borstelcleaning voor.

Gevelreiniging bedrijfspand
Specialistische gevelreiniging

Machinale gevelreiniging

Met onze machinale gevelreinigingsmethode biedt Borstelcleaning een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand. Zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden, hotels, flatgebouwen of fabrieken.

 

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Met de borstelmachine kunnen grootschalig projecten (industriële reiniging) efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Met onze doeltreffende aanpak zijn wij in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen met een kwalitatief hoger en schoner resultaat.

Hoge druk reiniging

Voor hardnekkige vervuiling is hoge druk reiniging een goede oplossing, maar brengt helaas ook risico’s met zich mee. Waaronder de kans op beschadigingen voor de kwetsbare gevels. Met te veel water druk op de beplating of verkeerde chemische middelen kan eenvoudig grote schade aangebracht worden op de coating van de buitenmuren. Waardoor de aanslag sneller terugkomt en uw gevel kwetsbaar is voor invloeden van buitenaf.

 

Daarom werken wij alleen met gepaste druk en lage druk, speciale milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en worden de gevels handmatig geborsteld. Hiermee ontstaan er geen strepen, beschadigingen of oneffenheden op de gevelbeplating dat extra kosten voorkomt. Wel zo fijn.

Lage tot gepaste hoge druk reiniging

Bekijk onze unieke werkwijze

Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Duurzame mechanische gevelreiniging

Duurzame gevelreiniging is van cruciaal belang voor het behoud van kwaliteit van de gevelbeplating zoals damwand en sandwichpanelen.

 

Met de unieke methode van Borstelcleaning blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating gereinigd wordt en door het toepassen van speciale milieuvriendelijke conserveringsmiddelen. Dat resulteert in een egaal- schone gevel en betere bescherming voor het kwetsbare oppervlak van de gevelbeplating.

 

Hiermee wordt een volgende servicebeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van de beplating verlengd. Waardoor u minder kosten voor onderhoud nodig heeft en is daarom een slimme lange termijn investering voor uw bedrijf.

Ruim 35 jaar ervaring

Borstelcleaning heeft ruim 35 jaar ervaring als gevelreinigingsbedrijf cq. schoonmaakbedrijf en zijn de uitvinders van de Gevelborstel.

 

Deze borstelmachine is speciaal ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd in 2002. Waarmee omvangrijke projecten eenvoudig en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Deze reinigingsmethode biedt grote voordelen ten opzichte van handmatige gevelreiniging. Inmiddels wordt met de vierde generatie gevelborstel gewerkt.

Gespecialiseerde gevelreiniging bedrijfspand

“Gevelreiniging met de gevelborstel is efficiënter, veiliger en biedt betere bescherming voor het kwetsbare oppervlak van gevels.”

Gevelreinigingsbedrijf industriële gevelreiniging

Diverse hoogtes, gebouwen en gevels

Mechanische gevelreiniging is toepasbaar voor hoogtes van minimaal 2 meter tot maximaal 120 meter. Waarbij, ongeacht de bereikbaarheid, elk type gevelbeplating schoongemaakt kan worden.

 

Alle soorten gevels zijn mogelijk met onze methode van gevelreiniging. Waaronder sandwichpanelen, damwand, kunststof, golfbeplating, glas, hout, beton, steen of natuursteen. Ook oude gevels, monumentale panden of historische gebouwen zijn mogelijk.

 

Met onze effectieve manier kunnen wij simpel en eenvoudig elke mate van vervuiling schoonmaken. Waaronder hardnekkig vuil, vastzittend vuil, natuurlijke aanslag, witte aanslag, groene aanslag, zwarte aanslag, milde vervuiling, zware vervuiling, strepen die zijn ontstaan of een gevel met aanslag.

Kost efficiënte oplossing

Met onze efficiënte manier van gevelreiniging wordt naast eventuele schade ook hoge kosten voorkomen voor het onderhoud. De semiautomatische techniek en het gebruik van de uitgekiende lichtgewicht constructie maken het mogelijk om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Dat met name geldt voor grote oppervlakten, hoe groter het aantal vierkante meter des te gunstiger dit voor u is.

 

Hierdoor zijn de kosten voor onderhoud voordeliger dan de gemiddelde prijs. De vierkante meter prijs cq. gevelreiniging prijs kunnen wij daarom voor scherpe prijs aanbieden. Met inachtneming van de hoogste haalbare kwaliteitseisen van de klant.

Uitvinders van de Gevelborstel

Borstelcleaning in een notendrop

De esthetische en technische eigenschappen blijven langer behouden

Specialistische reiniging hoge druk

Veiligheid – de belangrijkste factor

Veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1. Bij Borstelcleaning zorgen wij er altijd voor dat conform de veiligheidsmaatregelen het werkgebied volgens de juiste manier wordt afgezet. Waarmee ook wordt voldaan aan de veiligheidsvoorschriften betreffende werkkleding, materialen en machines.

 

Al onze vakspecialisten zijn in het bezit van een VCA- vol of VCA-basis certificaat en beschikken over een hoogwerker certificaat.

 

In het geval van machinale gevelreiniging kan het logistieke verkeer op uw bedrijventerrein zonder belemmeringen doorgaan met de werkzaamheden. Stellages, hoogwerkers of steigers zijn niet nodig, wij werken namelijk vanaf het dak.

Uw gevelreiniging specialist in Gelderland

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele gevelreiniging experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van gevelreiniging In Gelderland.

 

Met onze ruime ervaring en professionele aanpak wordt uw gevel grondig en tot in de puntjes gereinigd. Wij komen met alle plezier bij u langs voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies in Gelderland.

 

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u de exacte prijs ontvangen voor de reiniging van uw pand? Neem dan gerust contact met ons op. In de provincie Gelderland zijn wij actief in de regio Twente, waaronder Nijmegen en Apeldoorn. Borstelcleaning is geopend van maandag tot zaterdag van 08:00 tot 17:00.

Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging

Projecten

Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Dachser

Gevelreiniging flatgebouwen of flats

De Roerdomp

Specialistische gevelreiniging Nederland

Lineage Logistics

9ebf1d9829cf7651d7dc227934538bc4

Binnen schoonmaak magazijn stellingen

1. borstelcleaning foto jumbo leon (2048 x 1150)

Jumbo DC

Enkele referenties

Reviews

Blijf op de Hoogte