Gevelreiniging Gelderland

 

Borstelcleaning uw gevelreiniging specialist in Gelderland. Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging staan onze specialisten u met alle plezier te woord. Wij komen graag langs voor vrijblijvend advies en een offerte.

 

Met onze unieke methode van mechanische gevelreiniging blijven de technische en esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van uw bedrijfspand langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit en speciale reinigingsmiddelen die wij toepassen. Dat resulteert in een schone, glimmende én gladde gevel. De vervuiling komt minder snel terug.

 

Hiermee wordt de levensduur van de gevelbeplating verlengd en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden.

 

Specialistische gevelreiniging van bedrijfspanden in Gelderland

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Gelderland. Met de borstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Waaronder bedrijfsloodsen, fabrieken, distributiecentra, hotels of kantoorpanden.

 

In 2002 is de borstelmachine speciaal ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd. Hiermee kunnen omvangrijke projecten effectief uitgevoerd worden en waarbij bovendien veel tijdwinst te behalen valt. Ongeacht de hoogte en bereikbaarheid is de borstelmachine geschikt voor elk type gevelbeplating.

 

In de loop der jaren zijn wij vele voorbeelden tegengekomen van schade ten gevolge van verkeerde gevelreiniging. Waarbij met name het toepassen van schadelijke reinigingsmiddelen of te hoge druk. Dit is immers het laatste dat u wilt, uw bedrijfspand daar bent u zuinig op. Daarom gebruiken wij alleen erkende, veilige reinigingsmiddelen en passen wij alleen lage tot gepaste druk toe.

 

De logistieke werkzaamheden op uw bedrijventerrein worden niet verhinderd, dit komt omdat wij vanaf het dak werken. Hoogwerkers of steigers zijn daarom niet nodig.

 

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een hoogwerkers certificaat en beschikken over VCA of VCA– VOL certificering.

 

Wij staan graag voor u klaar in Gelderland!

 

De experts van Borstelcleaning komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies in Gelderland. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Benieuwd naar onze dienstverlening? Bekijk dan de onderstaande video’s over onze unieke werkwijze en de voordelen van mechanische gevelreiniging.