Gevelreiniging Gelderland

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf om uw gevel te laten reinigen in Gelderland? Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres, wij hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals bedrijfsloodsen, kantoorpanden, distributiecentra en fabrieken.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal een semiautomatische gevelborstel machine ontwikkeld, die geïntroduceerd is op de markt van gevelreiniging in 2002. Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de esthetische (glans- en kleur) en de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge druk.

Dit komt door de intensiteit waarmee de gevels geborsteld worden en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

Bedrijfspand reinigen

Een mooi en keurig verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog op de agenda. Het team van Borstelcleaning geeft u graag vrijblijvend advies voor het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de gevelborstel tijdsefficiënt, hierdoor is het zodoende voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreiniging in Gelderland

Borstelcleaning is actief als schoonmaakbedrijf in Gelderland, maar tevens zijn wij operationeel in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland, Flevoland, Brabant, Noord- Holland, Zuid- Holland, Utrecht, Limburg en Zeeland. Ook zijn wij actief in België.

U kunt contact met ons opnemen vanaf maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 tot 17:00, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.