Gevelreiniging Zeeland

Uw bedrijfspand laten gevel reinigen in Zeeland? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals bedrijfsloodsen, kantoorpanden, distributiecentra en fabrieken.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische borstelmachine ontwikkeld, die op de markt van gevelreiniging is geïntroduceerd in 2002. Wij werken ondertussen met de derde generatie gevelborstel.

Met onze gevelborstel biedt Borstelcleaning een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand. Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische eigenschappen en de esthetische eigenschappen (glans- en kleur) van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge druk.

Dit komt door de intensiteit waarmee de gevel geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. Ten opzichte van traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, hierdoor is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreiniging van uw bedrijfspand 

Een keurig verzorgd bedrijfspand zorgt voor een goede eerste indruk. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies met betrekking tot het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging Zeeland

Borstelcleaning is niet alleen actief in de provincie Zeeland, maar ook in de provincies Zuid- Holland, Noord- Holland, Limburg, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel, Brabant en Drenthe.

Wij zijn geopend vanaf maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.