Gevelreiniging Zeeland

 

In Zeeland komen onze gevelreiniging specialisten met alle plezier bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging kunnen onze vakspecialisten u nauwkeurig adviseren om uw bedrijfspand om te toveren tot een ware parel.

 

Met onze gevelborstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van bedrijfspanden. Zoals opslagloodsen, distributiecentra, fabrieken, kantoorpanden of hotels.

 

Met de effectieve werkwijze van Borstelcleaning blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dit resulteert in een prachtig schone, egale en gladde gevel.

 

Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw beplating wordt verlengd.

 

Specialistische gevelreiniging Zeeland – bedrijfspanden

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Zeeland. Met onze doeltreffende methode kunnen omvangrijke projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Met onze unieke methode zijn wij in staat om uw project in een kortere periode te gevel reinigen. Ongeacht bereikbaarheid, hoogte of type gevelbeplating. Met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

 

Op het geveloppervlak worden speciale reinigings- en conserveringsmiddelen aangebracht, hierdoor is uw gevel nog beter beschermd. De vervuiling komt minder snel terug.

 

Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig. De logistieke processen kunnen zonder enige hinder doorgaan met de werkzaamheden op uw terrein.

 

Alleen Lage tot gepaste druk wordt toegepast, omdat anders eenvoudig schade kan ontstaan. Dit is immer het laatste dat u wilt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Zeeland?

 

Onze gevelreiniging specialisten komen met alle plezier bij u langs in Zeeland. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en een offerte. Of neem contact met ons op als u vragen heeft.

 

Bekijk de onderstaande video’s voor onze unieke methode en de voordelen van machinale gevelreiniging.