Specialistische gevelreiniging in Drenthe

 

Uw gevelreiniging specialist in Drenthe. Specialistische kennis en ‘knowhow’ is noodzaak om uw project te voorzien van de hoogst haalbare kwaliteitseisen. Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging kunnen wij u nauwkeurig adviseren en een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij komen met alle plezier langs om uw bedrijfspand te bekijken.

 

Met onze borstelmachine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal schoonmaken van uw bedrijfspand, zoals bedrijfsloodsen, distributiecentra, kantoorpanden, hotels of fabrieken.

 

Met de unieke methode van mechanisch borstelen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevelbeplating wordt geborsteld en het gebruik van speciale reinigingsmiddelen. Dit resulteert in een schone en glimmende gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van uw beplating verlengd.

Specialistische gevelreiniging Drenthe

 

Onze effectieve werkwijze stelt ons in staat om bedrijfspanden in een kortere periode schoon te maken. De gevelborstel machine is geschikt voor hoogtes tot maximaal 120M en is geschikt voor elk type gevelbeplating of bereikbaarheid.

 

Tijdens de schoonmaak worden speciale reinigings- en conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht. Waardoor uw gevel nog beter beschermd wordt.

 

De logistieke processen kunnen zonder belemmeringen doorgaan met de werkzaamheden. Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig.

 

Mocht het noodzakelijk zijn, dan wordt traditionele gevelreiniging toegepast. Waarbij alleen lage tot gepaste druk wordt gebruikt, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan.

 

Industriële bedrijfspanden kenmerken zich door complexiteit en omvang. Daarom is in 2002 de gevelborstel op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd. Hiermee kunnen grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Drenthe?

 

Onze vakspecialisten komen graag bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken en u te voorzien van vrijblijvend advies en een offerte.

 

Bekijk de onderstaande video’s voor onze unieke methode van gevelreiniging en de voordelen van mechanisch borstelen.