Over ons

Uitvinders van de Gevelborstel

Geschiedenis

Schoonmaakbedrijf Gebr. van der Bles is in 1987 opgericht door de broers Leon en Herald van der Bles uit Makkum. Ze zijn de uitvinders van de Gevelborstel en introduceerden deze machine op de markt van gevelreiniging in 2002. Daarmee hadden ze een machinale methode met een unieke kwaliteit alsmede aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes.

Het gaat efficiënter, veiliger en biedt betere bescherming voor het kwetsbare oppervlakte van gevels. Anno 2012 wordt onder de naam Borstelcleaning verder gebouwd en gewerkt met de gevelborsteltechniek.

99178175890
7e33626f21e42eb1ee97d79480836642

Vierde generatie

Na de introductie zijn er constant borstelmachines gebouwd en ook aan collega- bedrijven in de gevelreiniging verkocht. Elke machine werd specifiek gebouwd en alle opgebouwde kennis en knowhow werd in nieuwere versies verwerkt. Inmiddels wordt gewerkt met de vierde generatie gevelborstel en exclusief gebruikt door Borstelcleaning.

In de praktijk kwamen we veel voorbeelden tegen van schade ten gevolge van verkeerd reinigen. Ook was handmatige reiniging gevaarlijk zwaar en bovendien veel duurder. Onze gevelborstel is ontwikkeld om op al deze punten beter te scoren.

“Gevelreiniging met de gevelborstel is efficiënter, veiliger en biedt betere bescherming voor het kwetsbare oppervlak van gevels.”

Over Ons

Missie

Borstelcleaning streeft erna om uitmuntende kwaliteit te bieden, waarbij de esthetische (glans- en kleur) als de technische eigenschappen van de gevels langer behouden blijven.

Visie

Innovatieve reinigingsmethoden zorgen voor een steeds kwalitatief hoogwaardiger eindresultaat. Bij Borstelcleaning is het daarom belangrijk om te blijven innoveren en te streven naar een nog betere dienstverlening.

Kernwaarden

De praktijk bewijst dat Borstelcleaning aanzienlijk beter scoort op punten als kwaliteit, veiligheid, tijdsefficiëntie en prijs/prestatie-verhouding dan traditionele reinigingsmethoden zoals handmatig borstelen, tuckerpole en hogedrukreiniging.

Contactpersonen

Leon Van Der Bles

Leon Van Der Bles

Oprichter Borstelcleaning
Florus Van Der Bles

Florus Van Der Bles

Algemeen manager

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging