Uw gevel laten reinigen in Limburg?

Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Borstelcleaning is op het gebied van gevelreiniging uw specialist. Wij zijn gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed.

Met onze borstelmachine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand, zoals distributiecentra, opslagloodsen, kantoorpanden en fabrieken.

Gevelreiniging van uw bedrijfspand in Limburg

Een keurig verzorgd bedrijfspand zorgt voor een goede eerste indruk. Om tot een hoogwaardig resultaat te komen staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Borstelcleaning geeft u graag een vrijblijvend advies voor het gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal een semiautomatische borstelmachine ontwikkeld, die op de markt van gevelreiniging is geïntroduceerd in 2002. Borstelcleaning werkt inmiddels met de derde generatie gevelborstel.

Door het borstelen van de gevelbeplating blijven de esthetische (glans- en kleur) als de technische eigenschappen van de gevelbeplating langer behouden en kan een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld worden. Uw gevel blijft langer schoon.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het gevel reinigen. Ten opzichte van traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevelreiniging voor een egaal en bovendien schoner resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is uw gevel laten reinigen met de borstel tijdsefficiënt, hierdoor is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn.

Gevelreiniging Limburg

Naast de provincie Limburg is Borstelcleaning tevens operationeel in de rest van de Nederland. Waarbij ook in België. Wij zijn uw dienstverlener in Drenthe, Friesland, Flevoland, Groningen, Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland.

Borstelcleaning is vanaf maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.