Gevelreiniging Limburg

 

U bent op zoek naar een gespecialiseerd gevelreinigingsbedrijf voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand in de provincie Limburg?

 

De vakspecialisten van Borstelcleaning hebben meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging. Met onze expertise kunnen wij u nauwkeurig advies geven en u voorzien van een vrijblijvende offerte in Limburg.

 

Onze doeltreffende werkwijze van mechanisch borstelen heeft aanzienlijke voordelen in vergelijking met handmatige- traditionele gevelreiniging.

 

Met de efficiënte en bovendien veilige werkwijze kunnen omvangrijke projecten eenvoudig uitgevoerd worden – ongeacht hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating.

 

Door het geveloppervlak mechanisch te borstelen blijven de technische en esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van uw bedrijfspand langer behouden.

 

Hiermee wordt de levensduur van de gevelbeplating verlengd en kan een volgende servicebeurt uitgesteld worden.

 

Dit komt doordat de gevelbeplating, met hoge intensiteit, geborsteld wordt. Tijdens het gevel reinigen worden speciale reinigingsmiddelen aangebracht, waardoor uw gevel nog beter beschermd is. Dit resulteert in een prachtig schone, glimmende én gladde gevel. De vervuiling komt minder snel terug en wordt niet beschadigd door hoge druk reiniging (of strepen die kunnen ontstaan).

 

Gevelreiniging Limburg bedrijfspand

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in de provincie Limburg. Met de gevelborstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand. Waaronder bedrijfsloodsen, fabrieken, distributiecentra, hotels of kantoorpanden.

 

Industriële bedrijfspanden kenmerken zich door omvang en complexiteit. Daarom heeft Borstelcleaning de gevelborstel machine speciaal hiervoor ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd in 2002. Hiermee kunnen grootschalige projecten eenvoudig uitgevoerd worden, waardoor veel tijdwinst te behalen is.

 

De logistieke werkzaamheden op uw bedrijventerrein worden niet belemmerd. Wij werken, met onze lichtgewicht constructie, namelijk vanaf het dak. Steigers of hoogwerkers zijn niet nodig.

 

Het is van uiterst belang om uw bedrijfspand conform de juiste methodes te gevel reinigen. Gedurende ons bestaan zijn wij veel voorbeelden tegengekomen van schade ten gevolge van verkeerde gevelreiniging. Waarmee met name schadelijke reinigingsmiddelen of het toepassen van te hoge druk, dit is immers het laatste dat u wilt. Bij Borstelcleaning bent u verzekerd van een optimaal schoon resultaat, wij gebruiken alleen erkende, veilige reinigingsmiddelen en passen alleen lage tot gepaste druk toe. Wel zo veilig.

 

Al onze medewerkers zijn in het bezit van VCA of VCA– VOL certificering en beschikken over een hoogwerkers certificaat.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Limburg?

 

Onze gevelreiniging specialisten komen met alle plezier bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies in Limburg. Of als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

 

In de onderstaande video’s vindt u meer informatie over onze dienstverlening, werkwijze en de voordelen van mechanische gevelreiniging.