Gevelreiniging Harlingen – specialistische reiniging

 

U bent op zoek naar een specialistische gevelreiniging bedrijf in Harlingen?

 

Bij Borstelcleaning staan wij voor u klaar om u nauwkeurig advies te geven en een vrijblijvende offerte te overhandigen. Onze vakspecialisten komen graag bij u op bezoek om uw bedrijfspand te bekijken.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging nemen wij al uw zorgen uit handen om een optimaal- schoon resultaat te behalen.

 

Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van grootschalige projecten, zoals opslagloodsen, distributiecentra, fabrieken, kantoorpanden of hotels. Met onze effectieve wijze van mechanische gevelreiniging bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan om uw bedrijfspand van optimaal onderhoud te voorzien.

 

Door uw bedrijfspand mechanisch te borstelen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevel wordt gereinigd en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dat resulteert in een prachtig schoon- glimmende en bovendien gladde gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en waarbij bovendien de levensduur van uw gevel wordt verlengd. Zo heeft u voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand minder onderhoudskosten.

 

 

Specialistische gevelreiniging Harlingen – bedrijfspanden

 

Met inachtneming van de hoogste haalbare kwaliteitseisen kunnen omvangrijke projecten efficiënt, eenvoudig en bovendien veilig gereinigd worden.

 

Aan de hand van onze doeltreffende aanpak kan het geveloppervlak in een kortere periode schoongemaakt worden. Ongeacht type gevelbeplating, hoogte of bereikbaarheid.

 

Op uw bedrijventerrein heeft u geen omkijken naar ons. De logistieke werkzaamheden kunnen zonder belemmeringen doorgaan. Hoogwerkers of stellages zijn niet nodig.

 

Alleen lage tot gepaste druk wordt gebruikt tijdens de gevelreiniging, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan op de gevelbeplating. Waaronder forse schade door hoge druk gevelreiniging of oneffenheden.

 

Onze vakspecialisten komen graag bij u langs in Harlingen!

 

Met alle plezier komen onze vakspecialisten bij u op bezoek in Harlingen. Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies en een offerte. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk de onderstaande video’s over onze serviceverlening, methode van gevelreiniging en de voordelen van Borstelcleaning.