Innovatieve Gevelreiniging

Voor behoud van de kwaliteit van uw bedrijfspand

Kosteffectieve gevelreiniging

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal een nieuw innovatief reinigingssysteem ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd in 2002.

Hiermee kunnen grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

Het logistieke verkeer kan zonder enige hinder doorgaan met de werkzaamheden, wij werken namelijk vanaf het dak.

Revolutionaire werkwijze

De machines bestaan uit radiografisch aangestuurde borstels welke eventueel met behulp van een mobiele kraan tegen de gevel worden gepositioneerd.

Tijdens de gevelreiniging worden afhankelijk van het type gevel en de mate van vervuiling reinigings- en conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht.

Deze unieke werkwijze van gevelreiniging stelt ons in staat elke willekeurige gevel te reinigen en te conserveren, ongeacht hoogte en bereikbaarheid, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen voor uw bedrijfspand.

Borstelcleaning in het kort

3947S0NVTWghd

Unieke Kwaliteit

Door de gevels mechanisch te borstelen blijven zowel de esthetische (glans en kleur) als de technische eigenschappen langer behouden.

Wat maakt die kwaliteit zo uniek?

De kwaliteit van machinaal gevel reinigen is uniek. Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak machinaal wordt geborsteld, dit is handmatig niet te evenaren.

De hogere intensiteit leidt tot een kwalitatief beter resultaat: de gevel zal langer schoon blijven, waardoor een volgende reinigingsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van de beplating langer mee gaat.

Omwille van het eindresultaat dat met de gevelborstel behaald wordt, wordt Borstelcleaning bovendien aanbevolen door partijen zoals Roma Isolatiesystemen en Robertson.

Tot op heden heeft geen enkele alternatieve reinigingsmethode deze kwaliteit weten te evenaren. Maar kwaliteit is niet het enige verschil, op diverse andere fronten scoort Borstelcleaning aantoonbaar beter.

Specialistische gevelreiniging Nederland
Specialistisch gevelreinigingsbedrijf

Machinale gevelreiniging - Gevelreiniging met de gevelborstel

De gevelborstel machine is geschikt voor elk type gevel, waaronder sandwichpanelen, damwand, golfbeplating, hout, glas, kunststof, beton of natuursteen.

Door het ingenieuze aandrijfsysteem zijn oneffenheden en obstakels aan de gevel geen enkel probleem. Moeilijk bereikbare hoeken zijn tevens eenvoudig te gevel reinigen, dit komt doordat de gevelborstel eenvoudig aan een mobiele kraan kan worden geplaatst.

Handmatige Gevelreiniging

De gevelbeplating wordt eerst ingezet met water en speciale reinigingsmiddelen. Waarna het handmatig wordt geborsteld en uiteindelijk schoongemaakt wordt met gepaste tot relatief lage druk.

Hiermee waarborgt Borstelcleaning dat uw gevel zo weinig als mogelijk aangetast wordt en dat de gevelbeplating langer mee gaat.

96840585_3220226074706508_7748737836597116928_n
Inzetten
65d9626be48ef4aa788020f9e7845914
Borstelen
florus goed gevelreiniging borstelcleaning
Afspuiten

Veiligheid

Veiligheid is binnen onze dienstverlening de belangrijkste pijler. Daarom zorgen wij er altijd voor dat het werkgebied verantwoord afgezet wordt en dat er wordt voldaan aan de veiligheidsvoorschriften betreffende werkkleding, materialen en machines.

Al onze werknemers zijn in het bezit van een VCA- vol of VCA-basis certificaat en beschikken over een hoogwerker certificaat.

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging