Gevelreiniging Franeker – specialistische reiniging

 

U bent op zoek naar een specialistische gevelreinigingsbedrijf in Franeker?

 

Bij Borstelcleaning staan wij voor u klaar om u zorgvuldig advies te geven en een vrijblijvende offerte te overhandigen. Onze gevelreiniging vakspecialisten komen graag bij u op bezoek om uw bedrijfspand te bekijken.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring op de markt van gevelreiniging nemen wij al uw zorgen uit handen om een optimaal- schoon resultaat te behalen. De klant is immers keizer.

 

Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van omvangrijke projecten, zoals, distributiecentra, bedrijfsloodsen, fabrieken, kantoorpanden, hotels of flatgebouwen. Met onze grondige werkwijze van mechanische gevelreiniging bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan.

 

Door uw bedrijfspand mechanisch te reinigen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevel wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dat resulteert in een prachtig schoon en glimmende gevel.

 

Zodoende wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en waarbij bovendien de levensduur van uw gevel wordt verlengd. Zo heeft u voor de reiniging van uw bedrijfspand minder onderhoudskosten.

 

Specialistische gevelreiniging in Franeker – bedrijfspanden

 

Borstelcleaning uw gevelreiniging specialist in Franeker. Met inachtneming van de hoogste haalbare kwaliteitseisen kunnen omvangrijke projecten efficiënt en eenvoudig gereinigd worden.

 

Met onze doeltreffende aanpak kan het geveloppervlak in een kortere periode schoongemaakt worden. Ongeacht type gevelbeplating, hoogte of bereikbaarheid.

 

Hoogwerkers of stellages zijn niet nodig, dit komt omdat wij vanaf het dak werken. De logistieke werkzaamheden kunnen zonder probleem doorgaan.

 

Alleen lage tot gepaste druk wordt gebruikt tijdens de gevelreiniging, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan op de gevelbeplating. Waaronder schade door te hoge druk gevelreiniging of oneffenheden die ontstaan.

 

Onze experts komen graag bij u langs in Franeker!

 

Met alle plezier komen onze experts bij u op bezoek in Franeker. Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies en een offerte. U kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk de onderstaande video’s over onze serviceverlening, werkwijze van mechanische gevelreiniging en de voordelen van Borstelcleaning.