Gevelreiniging Leeuwarden

 

In Leeuwarden komen onze gevelreiniging specialisten met alle plezier bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte.

 

Uit ons meer dan 35- jarige bestaan zijn wij veel voorbeelden tegengekomen van schade ten gevolge van onjuist- matige gevelreiniging, waarbij voornamelijk hoge druk gevelreiniging. Daarom is in 2002 de gevelborstel ontwikkeld en op de markt geïntroduceerd.

 

Met onze gevelborstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van bedrijfspanden.

 

Met onze unieke methode blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de intensiteit waarmee de gevel wordt schoongemaakt en het toepassen van speciale reinigingsmiddelen. Dit resulteert in een schone, gladde en egale gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van uw beplating verlengd. Dit betekent dat u minder onderhoudskosten heeft voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

 

Specialistische gevelreiniging Leeuwarden

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Leeuwarden. Met onze doeltreffende werkwijze kunnen grootschalige projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden.

 

Met onze unieke werkwijze zijn wij in staat om uw bedrijfspand in een kortere periode te gevel reinigen. Ongeacht hoogte, type gevelbeplating of bereikbaarheid, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

 

Op het geveloppervlak worden speciale reinigings- en conserveringsmiddelen aangebracht, waardoor uw gevel nog beter beschermd wordt.

 

Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig. Het logistieke verkeer kan zonder hinder doorgaan met de werkzaamheden, wij werken namelijk vanaf het dak.

 

Alleen lage tot gepaste druk wordt toegepast, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in Leeuwarden?

 

In Leeuwarden komen onze vakspecialisten graag bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken en u te voorzien van een vrijblijvende offerte en advies. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk de onderstaande video’s voor onze unieke werkwijze en de voordelen van machinale gevelreiniging.