Geschiedenis

Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging

Borstel Cleaning is in 1994 opgericht door de broers Leon en Herald van der Bles uit Makkum. Ze zijn de ontdekkers van de Gevelborstel en introduceerden deze machine op de markt van gevelreiniging. Daarmee hadden ze een machinale methode met een unieke kwaliteit alsmede aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Het gaat sneller, veiliger en biedt een betere bescherming van het kwetsbare oppervlakte van gevels. Gevelreiniging is een vak. En dat vak verstaan ze bij Borstel Cleaning.

Na de introductie zijn er constant borstelmachine´s gebouwd en ook aan collega’s in de gevelreiniging verkocht. Elke machine werd specifiek gebouwd en alle opgebouwde kennis en knowhow werd in nieuwere versies verwerkt. Innovatie volop dus. In de praktijk kwamen we veel voorbeelden tegen van schade ten gevolge van verkeerd reinigen. Ook was handmatige reiniging gevaarlijk zwaar en bovendien veel duurder. Onze gevelborstel is ontwikkeld om op al deze punten beter te scoren.

Borstelcleaning is
al dertig jaar
uw vertrouwde
gevelreiniger!

“Reinigen met borstels is  sneller, veiliger en biedt een betere bescherming van het kwetsbare oppervlakte van gevels”

Over ons

Missie

Borstel Cleaning wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden om de levensduur van hun gevels (gevelreiniging) te verlengen en om de esthetische kwaliteit op peil te houden.

Visie

Innovatieve reinigingsmethoden zorgen voor een steeds betere kwaliteit van het geleverde werk. Het is daarom belangrijk om altijd te blijven innoveren en te streven naar een nog betere dienstverlening.

Kernwaarden

De praktijk bewijst dat Borstel Cleaning aanzienlijk beter scoort op punten als kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en prijs/prestatie-verhouding dan traditionele reinigingsmethoden als handmatig borstelen, tuckerpole en hogedrukreiniging.

Contactpersoon

Leon van der Bles - Eigenaar Borstelcleaning
Leon van der Bles

Oprichter Borstelcleaning

Telefoonnummer: 06 – 2806 3783
E-mail: info@borstelcleaning.nl

Meer informatie of een afspraak maken?

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging.
Neeam daarom vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © Borstelcleaning Friesland
Powered by Merkmonsters