Gevelreinigingsbedrijf Lelystad

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in Alkmaar? Bij Borstelcleaning bent u bij het juiste adres, wij hebben meer dan dertig jaar ervaring op de markt van gevelreiniging. Wij zijn gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals opslagloodsen, distributiecentra, kantoorpanden en fabrieken.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Logistiek en industrieel vastgoed kenmerkt zich door complexiteit en omvang. Hiervoor heeft Borstelcleaning speciaal de gevelborstel machine ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging gezet in 2002. Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Door middel van het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische eigenschappen en de esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van de gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge drukreiniging.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een schoner en bovendien egaal resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel machine unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, om deze reden is het dientengevolge voordelig doordat er minder uren nodig zijn om uw bedrijfspand te reinigen.

Gevelreiniging Bedrijfspand Lelystad

Een verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag vrijblijvend advies voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging in Lelystad

Borstelcleaning is als gevelreinigingsbedrijf actief in regio Lelystad. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening in Noord- Holland, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Zeeland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland en Limburg.

Borstelcleaning is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.