Gevelreinigingsbedrijf Hoogeveen

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in Hoogeveen? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij Borstelcleaning bij het juiste adres. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals opslagloodsen, distributiecentra, fabrieken en kantoorpanden.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Logistiek en industrieel vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal de gevelborstel machine ontwikkeld en geïntroduceerd op de markt van gevelreiniging in 2002. Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Aan de hand van het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische eigenschappen en de esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van de gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge drukreiniging.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een schoner en bovendien egaal resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, om deze reden is het daardoor voordelig doordat er minder uren nodig zijn om uw bedrijfspand te reinigen.

Bedrijfspand reinigen Hoogeveen

Een mooi en verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag vrijblijvend advies voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging in Hoogeveen

Borstelcleaning is als gevelreinigingsbedrijf actief in regio Hoogeveen. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening in Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Zeeland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland en Limburg.

Borstelcleaning is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.