Gevelreinigingsbedrijf Haarlem

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in de regio Haarlem? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij ons bij het juiste adres. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals bedrijfsloodsen, distributiecentra, fabrieken en kantoorpanden.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal de gevelborstel ontwikkeld, die geïntroduceerd is op de markt van gevelreiniging in 2002. Met onze gevelborstel bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Aan de hand van het borstelen van het geveloppervlak blijven de technische eigenschappen en de esthetische eigenschappen (kleur- en glans) van de gevelbeplating langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van de gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge drukreiniging.

In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een schoner en bovendien egaal resultaat. Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij de gevelborstel machine unieke kwaliteit levert en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, waardoor minder uren nodig zijn en het voordeliger is om uw bedrijfspand te gevel reinigen.

Gevelreiniging Bedrijfspand Haarlem

Een mooi en verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning staat u graag vrijblijvend te woord voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging in Haarlem

Borstelcleaning is als gevelreinigingsbedrijf actief in de regio Haarlem. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening in Noord- Holland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Limburg.

Borstelcleaning is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.