Gevelreinigingsbedrijf Almelo

U bent op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf in de regio Almelo? Met ruim dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, bent u bij ons bij het juiste adres. Borstelcleaning is gespecialiseerd in de gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, zoals distributiecentra, bedrijfspanden, opslagloodsen, kantoorpanden en fabrieken.

Gevelreiniging Bedrijfspand Almelo

Een mooi en verzorgd bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat van uw bedrijfspand staat bij Borstelcleaning hoog in het vaandel. Het team van Borstelcleaning geeft u graag vrijblijvend advies voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Gevelreiniging met de gevelborstel

Logistiek en industrieel vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal de gevelborstel ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd in 2002. Met onze gevelborstel machine bieden wij een duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand.

Door het borstelen van het geveloppervlak blijven de esthetische (glans- en kleur) als de technische eigenschappen van uw gevel langer behouden. Waardoor een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld kan worden en de levensduur van uw gevelbeplating wordt verlengd doordat deze niet wordt aangetast door (te) hoge druk.

Dit komt door de intensiteit waarmee het geveloppervlak geborsteld wordt en door de toevoeging van speciale reinigingsmiddelen tijdens het borstelen. In vergelijking tot traditionele gevelreiniging zorgt deze unieke wijze van gevel reinigen voor een schoner en bovendien egaal resultaat.

De voordelen van Borstelcleaning

Borstelcleaning kenmerkt zich door expertise in het vakgebied. Waarbij met het borstelen van de beplating unieke kwaliteit gelevert wordt en ongeachte de hoogte, bereikbaarheid of gevelbeplating de gevel gereinigd kan worden. Tevens is gevelreiniging met de borstel tijdsefficiënt, om deze reden is het daardoor voordelig doordat er minder uren nodig zijn om uw bedrijfspand te reinigen.

Gevelreiniging in Almelo

Borstelcleaning is als gevelreinigingsbedrijf actief in regio Almelo. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening in Twente, Overijssel, Drenthe, Friesland, ,Flevoland, Gelderland, Groningen, Zeeland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en Limburg.

Borstelcleaning is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00. Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand.