Specialistische gevelreiniging in Brabant

 

U bent op zoek naar een specialistische partner voor de gevelreiniging van uw bedrijfspand in Brabant?

 

Met meer dan 35 jaar expertise staan onze specialisten u graag te woord om vrijblijvend advies en een offerte te geven Wij komen met alle plezier langs in Brabant.

 

Met onze gevelborstel machine bieden wij een tijds efficiënte- duurzame kwaliteitsoplossing aan voor het optimaal gevel reinigen van uw bedrijfspand, zoals bedrijfsloodsen, distributiecentra, kantoorpanden, hotels of fabrieken.

 

Met de unieke methode van mechanisch borstelen blijven de esthetische (glans en kleur) en de technische eigenschappen langer behouden. Dit komt door de hoge intensiteit waarmee de gevel wordt schoongemaakt en het gebruik van speciale reinigingsmiddelen. Dit resulteert in een schoon- glimmende gladde gevel.

 

Hiermee wordt een volgende onderhoudsbeurt uitgesteld en wordt bovendien de levensduur van uw beplating verlengd.

 

 

Gevelreiniging Brabant

 

Borstelcleaning is uw gespecialiseerde partner voor de gevelreiniging van bedrijfspanden in Brabant.

 

Onze effectieve werkwijze stelt ons in staat om bedrijfspanden in een kortere periode te gevel reinigen. Met inachtneming van de hoogst haalbare kwaliteitseisen is de borstelmachine geschikt voor elk type gevelbeplating, hoogte of bereikbaarheid.

 

Gedurende de schoonmaak worden speciale en betrouwbare reinigings- en conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht. Waardoor uw gevel nog beter beschermd wordt.

 

Het logistieke verkeer kan zonder belemmeringen doorgaan met de werkzaamheden. Stellages of hoogwerkers zijn niet nodig, dit komt omdat wij vanaf het dak werken.

 

Indien het nodig is wordt traditionele handmatige gevelreiniging toegepast. Waarbij alleen lage tot gepaste druk wordt gebruikt, omdat anders eenvoudig beschadigingen kunnen ontstaan.

 

Logistieke en industriële bedrijfspanden kenmerken zich door omvang en complexiteit. Daarom is in 2002 de gevelborstel ontwikkeld en op de markt van gevelreiniging geïntroduceerd. Waarmee grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd kunnen worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

In Brabant komen onze specialisten graag bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken en u te voorzien van een vrijblijvende offerte en advies.

 

Bekijk de onderstaande video’s voor onze unieke methode van gevelreiniging en de voordelen van mechanisch borstelen.