Gevelreiniging

Voor behoud van de kwaliteit van uw bedrijfspand

Gevelreiniging is essentieel voor het behoud van kwaliteit van gevelbeplating zoals damwand en sandwichpanelen. Door de gevels mechanisch te borstelen blijven zowel de esthetische (glans en kleur) als de technische eigenschappen langer behouden.

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. Borstelcleaning heeft hiervoor speciaal een nieuw innovatief reinigingssysteem ontwikkeld en op de Nederlandse markt gebracht. Hiermee kunnen grootschalig projecten efficiënt en veilig uitgevoerd worden. Het logistieke verkeer kan zonder enige hinder doorgaan met de werkzaamheden.

De machines bestaan uit radiografisch aangestuurde borstels welke eventueel met behulp van een mobiele kraan tegen de gevel worden gepositioneerd. Inmiddels werken we met de derde generatie gevelborstel.

Tijdens de gevelreiniging worden afhankelijk van het type gevel en de mate van vervuiling reinigings- en conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht.

Deze unieke werkwijze van gevelreiniging stelt ons in staat elke willekeurige gevel te reinigen en te conserveren, ongeacht hoogte en bereikbaarheid, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

Video: toelichting werkwijze

Video: drone beelden

Inzetten

BORSTELEN

Gevelreiniging distributiecentrum

Afspuiten

Gevelreiniging, gevelreinigingsbedrijf, Borstelcleaning

Meer informatie of een afspraak maken?

Borstelcleaning adviseert u graag op het gebied van gevelreiniging.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.